Flera nya modeller av skor och stövlar inför hösten

Hösten är i antågande och vi har fått in flera nya modeller i sortimentet. Bland annat har vi fått flera modeller av Flamingo, Adore och Moon. Vill man inte gå så högt så har det kommit fler sandaler i serien Monroe med 4 1/4" klack. En annan nyhet är en ny serie av lårhöga stövlar med namnet Courtly. Totalt 9 olika modeller med 5" klack inklusive Courtly-3011 med gröna iridescent paljetter! Du hittar alla nya modeller här.

FLAMINGO-801LG
FLAMINGO-801LG
DELIGHT-613
DELIGHT-613
FAB-422
FAB-422
ADORE-1008SQ
ADORE-1008SQ
FLASHDANCE-1018-7
FLASHDANCE-1018-7
CLASSIQUE-20
CLASSIQUE-20
SKY-302SD
SKY-302SD
GRAVEDIGGER-03
GRAVEDIGGER-03
WIGGLE-32
WIGGLE-32
ADORE-708N
ADORE-708N
SKY-309HG
SKY-309HG
CHARADE-150
CHARADE-150


Hitta liknande skor med hjälp av tema!
Skofebers sortiment omfattar över 4000 olika skor och att kunna erbjuda bra sätt att söka och överblicka dem alla är en utmaning. Nu har vi skapat 40 olika tema som vi har samlat skorna i och hoppas att det hjälper dig hitta det du söker!

Du hittar alla olika tema i menyn här till vänster och de är grupperade i tre grupper. Den första är modeller av skor, exempelvis pumps, sandaler, knähöga, lårhöga etc.
Den andra gruppen är egenskaper som skorna har som exempelvis kilklack, stilettklack och peep-toe.
Tredje gruppen är tema som speglar de tillfälle då skorna passar. Exempelvis bröllop, jul och högtider, biker och clown.

När du tittar på produktinformationen om en sko så visas vilka tema just den skon hör till så att du enkelt kan klicka dig vidare!


Premiär för Fabulicious
Pleaser har lanserat ett nytt varumärke med namnet Fabulicious. Den som tittat mycket på sortimentet från Pleaser kommer att känna igen modeller som tidigare ingått i just varumärket Pleaser men det finns även nya modeller som gör premiär i Fabulicious. Med skor för nästan alla tillfällen, är Fabulicious skor gjorda för en natt på stan, tjusiga baler, bröllop och andra speciella evenemang. Fabulicious skor anamma ett varierat utbud av teman, inklusive kväll, boudoir, party, studentbal, möhippa, ståt, pole fitness och cocktail servitris.
Du hittar hela urvalet av Fabulicious här!

 

Bild med skor